Klimaat & Biodiversiteit

Actie

Actie tegelwippen: haal gratis plantjes!

Om ons dorp nog groener te maken, doet . Dat houdt in dat inwoners, bedrijven, scholen en de gemeente zoveel mogelijk tegels vervangen door groen. Iedereen kan zelf aan de slag door tegels te verwijderen in voor-, achter-, en geveltuin en hiervoor in de plaats groen te planten. Geef de tegels op via de website van NK-tegelwippen, dan worden ze bij de gemeente Oegstgeest opgeteld én maak je kans op mooie prijzen.

Actie! Tegels eruit, gratis plantjes erin
Als je de tegels op afspraak inlevert bij de gemeentewerf, dan krijg je een waardebon om gratis plantjes te halen bij biologische kwekerij de Groene Cirkel. Voor 1 m2 tegels krijg je een waardebon voor 4 plantjes. Wip je 2 m2 of meer dan krijg je een waardebon voor 10 gratis plantjes! Deze actie loopt tot 1 mei 2023.

Wat te doen met het zand
Komt er onder de tegels wit of geel zand tevoorschijn?  Kijk dan op de website van NK-tegelwippen wat je met het zand kunt doen.  Je kunt het niet bij ons inleveren.

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de gemeentelijke nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid.

naar aanmeldformulier