Agenda

Hieronder vind je een overzicht van duurzame activiteiten in Oegstgeest. Heb je ook een interessante actie of activiteit? Stuur ons een bericht en we plaatsen je activiteit op de agenda!

zaterdag 30 november 2019

Groen & Doen Markt: thema Jan Wolkers

12:00 - 17:00 uur / Bibliotheek Oegstgeest

Bibliotheek Oegstgeest sluit Nederland Leest af met een Groen & Doen markt. Dit nationale evenement staat dit jaar in het teken van Jan Wolkers met het thema Natuur & Duurzaamheid.

Lees meer

zaterdag 7 december 2019

Repair Cafe

10:00 - 13:00 uur / Dorpscentrum

Gooi kapotte huishoudelijke apparaten niet zomaar weg maar gun ze een tweede leven! Dat is beter voor het milieu én je portemonnee. Vrijwilligers van het Repair Café zitten klaar om je apparaat te repareren.

Lees meer

woensdag 13 mei 2020

Levende Markt

Lange Voort

In mei 2020 wordt wederom de Levende Markt georganiseerd door Platform Duurzaam Dorp. Op de markt vind je planten, informatie over klimaatvriendelijke en toch onderhoudsarme tuinen etc. De genoemde datum is een indicatie, de definitieve datum wordt nog bekend gemaakt.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de gemeentelijke nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Het aanmeldformulier staat helemaal onderaan de pagina.

naar aanmeldformulier