Duurzame Week 2020

Duurzame Week – Green Up Your Life is een organisatie die mensen helpt hun (werk)leven te verduurzamen. Samen met partners organiseren zij presentaties, lezingen, en levendige discussies met interessante sprekers en professionals uit het vak. Een broedplaats voor inspirerende gesprekken, nieuwe ontmoetingen en samenwerkingsverbanden.
Maar Duurzame Week draait niet alleen om duurzaam zaken doen. Er is ook ruimte voor plezier, inspiratie en interactie. Dit jaar niet op een festivalterrein, maar ‘live in the air’ met een agenda boordevol online workshops, presentaties, quizzen en mogelijkheden om onderling kennis uit te wisselen.

Elke dag staat in het teken van een ander thema met een programma voor consumenten én professionals!

Zondag 28 juni, 20.00 uur: workshop Teun van de Keuken
De week wordt zondag 28 juni afgesloten met een special met Teun van de Keuken, journalist, colonmist en programmamaker die onze voedselindustrie en -marketing al jaren kritisch volgt.
Tijdens deze sessie neemt Teun je mee de supermarkt in. Hoe maak je de beste keuzes in de supermarkt? Hoe kun je van de gewaande paden afwijken? En hoe lees je marketingtaal op verpakkingen?
De workshop is gratis te volgen via de website van Duurzame Week, tevoren aanmelden is niet nodig.

Meedoen aan deze workshop kan via de link: hoe overleef ik de supermarkt.
Het volledige weekprogramma vind je op de site duurzameweek.nl.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de gemeentelijke nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Het aanmeldformulier staat helemaal onderaan de pagina.

naar aanmeldformulier