Energie

Informatieavond energiebesparende maatregelen en gezamenlijke inkoopactie

Energiebesparende maatregelen dragen bij aan een groener en duurzaam Oegstgeest. Energiebesparende maatregelen zoals zonnepanelen en isolatie zijn goed voor het klimaat maar verhogen ook uw wooncomfort en verlagen je energiekosten.
Samen met Duurzaam Bouwloket organiseert gemeente Oegstgeest een gezamenlijke inkoopactie voor particuliere huiseigenaren in de Zeehelden- en Schildersbuurt. Tijdens de avond ontvang je alle informatie over de actie, energiebesparende maatregelen en de uitkomsten van onderzoeken (energiescans) in je buurt.

Gratis energiescan
Het Duurzaam Bouwloket maakt voor de meest voorkomende woningtypen een energiescan en advies op maat. Met een energiescan krijg je inzicht in de mogelijke energiebesparende maatregelingen voor jouw woning. Het Duurzaam Bouwloket is op zoek naar voorbeeldwoningen in de Zeehelden- en Schildersbuurt. Wil jij een gratis energiescan en advies op maat ter waarde van 100 euro? Stuur dan een mail naar info@duurzaambouwloket.nl met vermelding van je adres, telefoonnummer, welke energiebesparende maatregelen je in het verleden eventueel al hebt toegepast en waarom je interesse hebt in de gratis energiescan.

Aanmelden kan t/m zondag 26 mei 2019.

Meer informatie over de actie en voorwaarden lees je in de bewonersbrief.

Waarom Schildersbuurt en Zeeheldenbuurt gezamenlijk?
De woningen in de Schildersbuurt en Zeeheldenbuurt zijn zeer geschikt voor een gezamenlijke aanpak omdat er veel dezelfde typen woningen staan uit de bouwjaren ’50, ’60 en ’70. Dat betekent dat veel maatregelen voor bijvoorbeeld gevel-, vloer- of dakisolatie op dezelfde manier kunnen worden uitgevoerd in meerdere woningen.

De informatieavond is op dinsdag 25 juni a.s. in het Dorpscentrum. Het exacte tijdstip volgt spoedig. Meer informatie vind je op de site van gemeente Oegstgeest.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de gemeentelijke nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Het aanmeldformulier staat helemaal onderaan de pagina.

naar aanmeldformulier