Energie

Actie

Collectieve inkoopactie zonnepanelen

Met zonnepanelen kun je veel geld verdienen. Panelen gaan zo’n 25 jaar mee en je investering verdien je in 6 tot 8 jaar terug. Het onderhoud aan zonnepanelen is verwaarloosbaar terwijl je jaarlijks honderden euro’s bespaart op je energierekening. Je oriënteren op de mogelijkheden, offertes aanvragen, prijzen vergelijken…. Alles bij elkaar kan het nog een behoorlijke klus zijn die je maar al te makkelijk uitstelt. Dat is jammer, want zo profiteer je niet van duurzame energie die niet alleen goed is voor je portemonnee, maar ook voor onze gezondheid en leefomgeving. Want door energie duurzaam op te wekken, verlaag je de vraag naar fossiele brandstoffen en de CO2 uitstoot!

Wil je graag zonnepanelen, maar heb je geen zin je al te veel te verdiepen in de materie of heb je er gewoon te weinig tijd voor? Dan is de collectieve inkoopactie zonnepanelen iets voor jou! Duurzaam Bouwloket heeft samen met regionale bedrijven een aanbod samengesteld. De deelnemende bedrijven voldoen aan de kwaliteitscriteria van Duurzaam Bouwloket, werken volgens vaste richtlijnen en geven garantie op het uitgevoerde werk.

Er zijn drie pakketten beschikbaar: een basis-, premium- en rendementpakket.
Klik op de link hieronder voor informatie en prijzen van de pakketten:
Aanbod_voorwaarden_Collectieve_inkoopactie_zonnepanelen_Oegstgeest
Informatie, het inschrijfformulier en de mogelijkheid voor het maken van een afspraak vind je op de site van Duurzaam Bouwloket.

Wel of niet meedoen aan een collectieve inkoopactie?
Collectieve inkoopacties hebben het voordeel dat je een hoop voorwerk niet zelf hoeft te doen. Ook kunnen de kosten lager zijn doordat je als groep groter inkoopt. Wil of kun je niet zelf het voorbereidende werk doen? Dan is een collectieve inkoopactie een mooi alternatief. Wil je zeker weten of een collectieve inkoopactie voor jou persoonlijk de beste keuze is? Oriënteer je dan breder, bijvoorbeeld via internet of door een vrijblijvend advies aan te vragen bij een lokale leverancier.

De actie loopt nog tot 1 december 2020.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de gemeentelijke nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Het aanmeldformulier staat helemaal onderaan de pagina.

naar aanmeldformulier