Energie

Bureau Klimaatroute bezoekt woningeigenaren voor gratis energieadvies!

Gemeente Oegstgeest wil de komende jaren graag samen met huiseigenaren, bedrijven en organisaties meer energie besparen en duurzame energie opwekken. We werken er naar toe om woningen en gebouwen uiteindelijk aardgasvrij maken. Omdat de energierekening hoger wordt, loont het om je woning te verduurzamen.

Als huiseigenaar kun je tegen inlevering van de teGOEDbon nu een gratis deskundig advies van bureau Klimaatroute ontvangen en zo de beste keuzes voor jouw woning en leefsituatie maken.
Klimaatroute werkt in opdracht van de gemeente. In de periode van 21 september t/m 30 oktober bezoeken adviseurs van Klimaatroute verschillende wijken in Oegstgeest.

Heb je de energieadviseur gemist maar wil je alsnog een energieadvies? Dat kan. Je kunt als woningeigenaar zelf contact opnemen met Klimaatroute om een afspraak te maken (tel: 020 244 39 77 of info@klimaatroute.nl).

21-26 september
Wijken: Buitenlust, Oranje-Nassau, Rhijngeest en Voscuyl (deels)

28 september – 3 oktober
Wijken: Voscuyl (resterend deel), Bloemenbuurt, Oudenhof en Poelgeest (deels)

5-10 oktober
Poelgeest (resterend deel), Haaswijk Oost en West, Morsebel, Clinckenburgh en Buitengebied

De huiseigenaren van eengezinswoningen in deze wijken ontvangen de komende weken automatisch een brief met informatie. Wil je zelf al een afspraak inplannen? Neem dan telefonisch contact op met Klimaatroute: 020 – 244 39 77 of stuur een mail naar: duurzaamwonen@klimaatroute.nl

Let op: Deze actie geldt alleen voor eigenaren van eengezinswoningen gebouwd tussen de jaren 1900 en 2000.

Bon kwijt?
In het geval dat je je bon bent kwijtgeraakt en ook de code niet meer weet, kun je de bon eenmalig opnieuw aanvragen: vraag nieuwe bon aan. Ook is een beperkt aantal bonnen te verkrijgen bij de balie van het gemeentehuis en beschikken de adviseurs over enkele codes die kunnen worden gebruikt.

Klik hier voor meer informatie over de teGOEDbon!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de gemeentelijke nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Het aanmeldformulier staat helemaal onderaan de pagina.

naar aanmeldformulier