Agenda

Hieronder vind je een overzicht van duurzame activiteiten in Oegstgeest en Nederland. Heb je ook een interessante actie of activiteit? Stuur ons een bericht en we plaatsen je activiteit op de agenda!

maandag 21 maart 2022 - maandag 31 oktober 2022

NK Tegelwippen

We gaan weer wippen: van 21 maart t/m 31 oktober barst de strijd los. Het NK Tegelwippen zal tegelijk met de start van de lente losbarsten en loopt t/m het eind van het ‘Vergeten Plantseizoen’, zodat oktober nog optimaal benut wordt voor het vullen van die tuinen.

Lees meer

dinsdag 6 september 2022

Duurzame Dinsdag

Een dag waarop duurzame ideeën en initiatieven een podium krijgen in politiek Den Haag. Het kabinet neemt op deze dag de 'Duurzame Dinsdag-koffer' in ontvangst met honderden duurzame ideeën en initiatieven uit alle hoeken van de samenleving.

maandag 12 september 2022

Verspillingsvrije Week

Een week die je uitdaagt om zo min mogelijk voedsel te verspillen. Hoe meer mensen meedoen, hoe meer eten en drinken we redden. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook gunstig voor je portemonnee.

Lees meer

zaterdag 17 september 2022

World Clean-up Day

De Plastic Soup Foundation organiseert de World Cleanup Day. Onze gemeenten doen ook mee! Meer informatie melden wij op deze website zodra het programma bekend is.

Lees meer

zaterdag 8 oktober 2022 - zaterdag 15 oktober 2022

Dutch Food Week

Van 8 tot en met 15 oktober van dit jaar bruist het in Nederland van allerlei evenementen rondom ons voedsel en vertellen we het verhaal van grond tot mond.

Lees meer

maandag 10 oktober 2022

Dag van de Duurzaamheid

Om aandacht te vragen voor duurzaamheid, door te laten zien hoeveel mensen er al mee bezig zijn en door meer mensen bij duurzaamheid te betrekken.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de gemeentelijke nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Het aanmeldformulier staat helemaal onderaan de pagina.

naar aanmeldformulier