Energie

Gratis advies van een energiecoach?

Verspreid over Oegstgeest zijn energiecoaches actief die jou helpen met praktische tips en adviezen om eenvoudig je energieverbruik te verminderen. Ook kunnen ze je helpen bij het aanvragen van isolatiesubsidie. De coaches zijn wijk- en buurtgenoten die vanuit hun eigen ervaring of interesse willen helpen met duurzame keuzes. Je hoeft niet altijd grote investeringen te doen om energie te besparen. Ook met kleine maatregelen en relatief goedkope energiebesparende producten, kun je je energieverbruik en dus ook je energierekening aanzienlijk verlagen.

Weten wie zij zijn? Klik hieronder op een afbeelding voor een korte introductie!
Ben je benieuwd naar de specifieke mogelijkheden voor jouw huis en woonsituatie? Neem dan vooral contact op met een van de energiecoaches via deze link: bespaarafspraak

  • Vul eerst je naam, adresgegevens, e-mailadres en telefoonnummer in.
  • Kies vervolgens in de kalender een beschikbaar tijdstip voor je afspraak. Gebruik de pijltjes om door te klikken naar de gewenste datum.
  • Klik als alles is ingevuld onderaan op “Bevestig afspraak”.

De energiecoach neemt vooraf contact met je op om te bespreken hoe het gesprek precies plaatsvindt. Op deze manier houden we te allen tijde rekening met de geldende coronamaatregelen. Houd er rekening mee dat het gesprek ongeveer een uur duurt.


Zij helpen je graag!

Frank ter Beek

Kees Bakker

Rianne Meester – Broertjes

Mia de Beun

 

Martin van de Wardt

 

 

 

 

Ben ten Brink

 

André van de Giessen

Joost Overes

Gerard Wuisman

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de gemeentelijke nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid.

naar aanmeldformulier